Regres-check

Deskundige toetsing van dossiers

Twijfelt u of een bepaalde schade zich leent voor regres door MARELEX ? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u kosteloos en vrijblijvend over de regresmogelijkheden.

Kosteloze en vrijblijvende regres-check

Indien wij na bestudering van het desbetreffende dossier adviseren dat de kans op (geheel of gedeeltelijk) succesvol regres aanwezig is, dan staat het u geheel vrij om MARELEX in te schakelen voor verder regres. U bent nergens aan gebonden.

Open en eerlijk advies

Indien wij na bestudering van het dossier weinig kans zien in succesvol regres, dan zullen wij u dit ook open en transparant adviseren. Wij brengen u hiervoor dan geen kosten in rekening.

Wij denken met u mee

U probeert dit natuurlijk te allen tijde te voorkomen, maar mogelijk blijkt bij bestudering van de zaak dat escalatie via een dagvaarding, verzoekschrift of arbitrage de enige resterende optie lijkt te zijn.

In dit laatste geval heeft MARELEX wereldwijd een groot netwerk van advocaten die u van dienst kunnen zijn in verdere behandeling van de zaak. Indien door u gewenst kan MARELEX daarbij als tussenpersoon fungeren.