Over Ons

Over Marelex

MARELEX is een no-nonsens regresbureau dat zich toespitst op regres (schadeverhaal) bij schaden in de logistiek, haven en handel. Denk bijvoorbeeld aan schade of verlies gedurende wegtransport, zeetransport, railtransport, luchttransport en/of opslag.

In ons schadeverhaal kunnen wij bogen op jarenlange ervaring in de logistieke- en verzekeringsbranche. Maritiem- en transportregres is juridisch specialistenwerk, waarbij men veelal te maken krijgt met internationale verdragen en allerhande nationale wetgeving en jurisprudentie. Onze gekwalificeerde transportjurist ontzorgt u in het schadeverhaal, zodat u uzelf kunt blijven toespitsen op uw kernactiviteiten.

Kwalitatief

Bij MARELEX vinden wij dat duidelijke communicatie en inhoudelijk kwalitatieve service tegen een eerlijke en heldere provisie of tarief centraal staat.

Laagdrempelig

Bij MARELEX luisteren wij aandachtig naar de klant en kennen wij uw bedrijfsvoering. Wij beogen duurzame langetermijnrelaties met onze klanten waarin hun belang centraal staat. Daarbij zijn wij graag laagdrempelig en benaderbaar.

Duurzaam

Bovendien hecht MARELEX aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom werken wij bij MARELEX in de regel vanuit huis en in een digitale werkomgeving zonder fysieke dossiers.